CONSELL DE GREMIS

28
MAI
El Consell de Gremis signa un conveni amb l'Ajuntament de Barcelona per facilitar la càrrega i la descàrrega a la ciutat
L'acord signat avui preveu que els professionals associats al Consell de Gremis que requereixin de condicions especials per realitzar la seva activitat, podran excedir els 30 minuts habituals a les places de càrrega i descàrrega i arribar fins a les 2 o les 6 hores d'ús. L'objectiu és donar resposta a les demandes i les necessitats dels diferents gremis professionals, facilitant la seva tasca.

Barcelona, 28 de maig de 2020 .- El Consell de Gremis de Comerç, Serveis i Turisme i l'Ajuntament de Barcelona han signat un conveni de col·laboració dirigit a cobrir les necessitats actuals dels gremis associats a aquesta entitat en relació amb l'estacionament a la ciutat. A l'acte de signatura hi ha pres part la regidora de Mobilitat, Rosa Alarcón i el president del Consell de Gremis, Joan Guillén.

El conveni preveu que l'Ajuntament de Barcelona, a través de Barcelona de Serveis Municipals (B:SM), posi a disposició del Consell de Gremis noves opcions per millorar les condicions de l'estacionament de curta durada dels diferents gremis professionals\r\n\r\nLa mesura dona resposta a una demanda històrica d'aquests col·lectius, atenent les necessitats dels diferents gremis que requereixen incrementar la franja horària permesa per realitzar la càrrega i la descàrrega dels seus productes. Així, la duració màxima de l'estacionament que era de 30 minuts serà de fins a 2 hores en les franges compreses entre les 8 i les 10 hores; i entre les 14 hores i les 20 hores. Addicionalment, aquests vehicles podran obtenir fins a 6 permisos especials per mes, que permetran una duració màxima de fins a 6 hores en la franja compresa entre les 14 hores i les 20 hores.
\r\nAixò permetrà adaptar millor el temps horari a les necessitats reals dels diferents professionals. En paral·lel, el conveni també preveu continuar mantenint els descomptes i avantatges pactats als titulars de la Targeta Professional per a l'Estacionament Regulat en superfície- AREA- i a la Xarxa B:SM. El conveni signat avui té una vigència d'un any, prorrogable.

 

 © CONSELL DE GREMIS   |   Política de Privacitat