CONSELL DE GREMIS

13
DEC
Joan Guillén assumeix la presidència del Consell de Gremis de Comerç, Serveis i Turisme
En Assemblea d'eleccions convocada avui dia 13 de desembre s'ha proclamat la candidatura del Sr. Joan Guillén a la presidència del Consell de Gremis de Comerç, Serveis i Turisme de Catalunya.

Barcelona, 13 de Desembre de 2018 .- Joan Guillén, fins ara vicepresident del Consell de Gremis pren el relleu com a president de l'entitat. L'empresari català i màxim representant dels floristes té una llarga trajectòria en el món de l'associacionisme empresarial tan a nivell sectorial com territorial vinculat també a l'eix comercial Cor d'Horta. De perfil clarament negociador i sempre obert al diàleg, el nou president obra una etapa plena de projectes amb l'objectiu de defensar els interessos generals dels sectors del comerç, els serveis i el turisme i treballant per consolidar l'entitat, exercint com a patronal amb unitat però amb fermesa les accions de lobby necessàries enfront de les diferents administracions.'Professionalitat, treball col·lectiu, compromís i lideratge' són alguns dels eixos fonamentals del president entrant.

El nou president substitueix en el càrrec a Miquel Donnay que considera 'que ha estat un gran orgull presidir l'entitat durant 5 anys havent assolit els compromisos adquirits amb els membres de Junta i la resta de patronals i administracions' Deixa el càrrec 'per voluntat pròpia donant pas a noves idees i noves il·lusions per acabar de donar empenta al Consell de Gremis i situar-lo com l'única entitat que agrupa tots els gremis' En aquest anys de mandat, l'entitat nascuda fa prop de 40 anys s'ha enfortit i ha crescut en afiliats deixant un balanç positiu del seu mandat.

La primera mesura de la nova presidència i de l'assemblea ha estat nomenarper unanimitat a Miquel Donnay,President Honorari pels mèrits de la seva trajectòria al Consell de Gremis.

 

 © CONSELL DE GREMIS   |   Política de Privacitat