CONSELL DE GREMIS

05
DEC
La Generalitat i el Consell de Gremis col·laboren per al foment del sector comercial català
Barcelona, 5 de Desembre de 2018. La directora general de Comerç i del Consorci de Comerç, Artesania i Moda (CCAM), Muntsa Vilalta, i el president del Consell de Gremis de Comerç, Serveis i Turisme de Barcelona, Miquel Donnay, han signat avui un conveni de col·laboració pel qual la Generalitat i el Consell de Gremis sumen esforços per impulsar una sèrie d'actuacions orientades al foment de la competitivitat del sector comercial a tot el territori..

El Departament d'Empresa i Coneixement 'a través del Consorci de Comerç, Artesania i Moda (CCAM)' i el Consell de Gremis de Comerç, Serveis i Turisme de Barcelona, comparteixen l'interès comú de reforçar la col·laboració per impulsar actuacions de foment i consolidació del comerç català.

Amb aquesta premissa, l'objecte del conveni és establir un marc de col·laboració entre el CCAM i el Consell de Gremis per a la realització del pla d'actuacions 2018 de l'entitat entre d'altres, el reagrupament del comerç català, un programa d'acompanyament al comerç de qualitat i una campanya de comunicació de forma conjunta amb les entitats membres.

 

 © CONSELL DE GREMIS   |   Política de Privacitat