CONSELL DE GREMIS

05
MAR
Els Gremis presenten una nova plataforma de treball amb el suport de la Direcció General de Comerç de la Generalitat.
El Consell de Gremis de Comerç, Serveis i Turisme ha presentat amb el suport de la Direcció de Comerç de la Generalitat la nova plataforma digital www.plataformagremis.cat

Barcelona, 5 de març 2020. Amb aquesta iniciativa es pretén donar visibilitat als Gremis i Associacions que formen part del Consell de Gremis oferint una nova eina de treball per a la difusió dels seus serveis esperant que esdevingui d'utilitat per cercar perfils professionals específics dels oficis i dels sectors.\r\nLa plataforma agruparà ofertes de diferents portals i sectors; i permetrà publicar directament a empreses i entitats de qualsevol sector i gestionar candidatures, sense cost. A més aquesta plataforma preveu anar evolucionant en l'apartat de Serveis, on es preveu estarà la informació de programes i ajuts a la contractació de les diferents administracions facilitant així en un canal tota la informació que les entitats o els candidats pugui ser-los d'utilitat.

A l'acte de presentació ha assistit la Directora de Comerç, Muntsa Vilalta, que ha destacat que aquesta iniciativa s'emmarca dins el pla d'accions previst a l'Agenda de Comerç 20/21, el full de ruta per al comerç de Catalunya que s'estructura en 5 blocs temàtics que recullen un total de 15 línies d'actuació, 45 actuacions i 115 mesures.

El president del Consell de Gremis, Joan Guillén, considera que “cal facilitar eines a la ocupació de qualitat per als sectors, i informar a les entitats i empreses, tot aportant un resultat eficaç. Aquest portal apropa i agrupa els sectors; oferint un canal directe de confiabilitat per candidats i empreses/entitats; i suma cap a l'objectiu d'oferir mesures i eines per una ocupació de qualitat a Catalunya.

 

 © CONSELL DE GREMIS   |   Política de Privacitat