CONSELL DE GREMIS

07
FEB
Signatura del Compromís Ciutadà per la Sostenibilitat
Barcelona, 7 de febrer de 2017 - El Consell de Gremis s'ha adherit al programa Comerç + Sostenible que promou la millora de la sostenibilitat del sector comercial a través de bones pràctiques ambientals i socials com: estalvi d'energia, prevenció i gestió de residus, reducció del consum d'aigua, mobilitat sostenible, consum responsable i compromís amb la comunitat. Més de seixanta entitats també s'hi han adherit.

El Compromís Ciutadà per la Sostenibilitat 2012-2022 és un projecte compartit i un marc de referència per a totes les organitzacions ciutadanes que vulguin contribuir a la millora de la sostenibilitat. El Compromís es plasma en un document de valor estratègic i voluntat inspiradora que estableix 10 grans objectius, cadascun amb 10 línies d'acció, en horitzó 2022.

Un dels principals valors del Compromís és la responsabilitat compartida. Els signants intercanvien informació, comparteixen resultats, cooperen entre si i participen d'un procés d'aprenentatge i canvi col·lectiu. Cada vegada són més els projectes en què col·laboren diversos signants.

La trobada escenifica l'adhesió del món del comerç, gremis, organitzacions professionals i empreses a la xarxa Barcelona + Sostenible

 

 © CONSELL DE GREMIS   |   Política de Privacitat