CONSELL DE GREMIS

29
DEC
La Generalitat i el Consell de Gremis de Comerç, Serveis i Turisme de Barcelona col·laboren per al foment de la competitivitat del sector comercial
Barcelona, 29 de desembre de 2016. La directora general de Comerç i del Consorci de Comerç, Artesania i Moda (CCAM), Muntsa Vilalta, i el president del Consell de Gremis de Comerç, Serveis i Turisme de Barcelona, Miquel Donnay, han signat avui un conveni de col·laboració pel qual la Generalitat i el Consell de Gremis sumen esforços per impulsar una sèrie d'actuacions orientades al foment de la competitivitat del sector comercial a la demarcació de Barcelona.

El Departament d'Empresa i Coneixement a través del Consorci de Comerç, Artesania i Moda (CCAM) i el Consell de Gremis de Comerç, Serveis i Turisme de Barcelona, comparteixen l'interès comú de reforçar la col·laboració per impulsar actuacions de foment i consolidació del comerç català, així com també la promoció i difusió del model català de comerç de proximitat a Barcelona.

Amb aquesta premissa, l'objecte del conveni és establir un marc de col·laboració entre el CCAM i el Consell de Gremis per a la realització del pla d'actuacions 2016 de l'entitat i, en concret, per al desenvolupament d'una renovada activitat de promoció per agrupar interessos i necessitats del sector.

El Pla d'actuacions impulsat pel Consell de Gremis al llarg de 2016 inclou, entre d'altres, la creació d'una Taula de Coordinació de les entitats; eines de suport en informàtica i comunicació i l'organització de trobades sectorials.

 

 © CONSELL DE GREMIS   |   Política de Privacitat