CONSELL DE GREMIS

30
JUN
El Gremi de Restauració presenta a l'Ajuntament el manifest en defensa de les terrasses creatives.
Barcelona, 30 de Juny 2016 - El Gremi de Restauració presenta a l'Ajuntament el manifest en defensa de les terrasses creatives.

El tinent d'alcalde d'Empresa, Cultura i Innovació de Barcelona, Jaume Collboni, i la regidora de Comerç i Mercats, Montse Ballarín han rebut aquest dijous 30 els representants del Gremi de Restauració de la ciutat, als quals han transmès la voluntat d'obrir un diàleg permanent amb el sector.

Collboni i Ballarín han advocat per mantenir una relació fluida amb un sector que consideren econòmicament i socialment rellevant a la ciutat, per la qual cosa han fet una crida al debat constructiu i al treball conjunt per proposar mesures per singularitzar les terrasses i consensuar l'aplicació de la normativa.

En la trobada a la qual també han assistit personalitats vinculades al sector, els representants del gremi els han lliurat el manifest Disseny i espai públic, que defensa les terrasses creatives i la necessitat que el marc normatiu permeti instal·lacions de qualitat, innovadores i estètiques, en les quals incorpora el disseny.

 

 



© CONSELL DE GREMIS   |   Política de Privacitat