CONSELL DE GREMIS

12
ABR
El Consell de Gremis visita l'alcaldessa de Barcelona, el Regidor de Comerç i la Directora de Comerç de l'Ajuntament
Barcelona, 12 d'abril de 2106 - Avui ha tingut lloc a l'Ajuntament de Barcelona, la reunió del Consell de Gremis amb l'alcaldessa Ada Colau, el regidor de comerç Agustí Colom i la directora de comerç de l'Ajuntament Mercè Garcia. A l'acte han assistit l'equip directiu del Consell de Gremis encapçalat pel seu president Miquel Donnay i una àmplia delegació de tots els representants dels Gremis associats al Consell. (GREMI DEL MOTOR , GREMI D´HOTELS, GREMI DE RESTAURACIÓ, GREMI DE FLEQUERS, GREMI DEL COMERÇ DE MOBLES, GREMI DEL VIDRE PLA, GREMI DE SERRALLERS, GREMI DE LLIBRETERS, ASSOCIACIÓ CORPORATIVA D'AGÈNCIES DE VIATGES ESPECIALITZADES ACAVE, GREMI DE CARNISSERS-CANSALADERS-XARCUTERS, GREMI DE FLORISTES, GREMI DE MATALASSERS, GREMI ARTESÀ DE XURRERS, GREMI DE COMERÇ TÈXTIL I SASTERIA i ASSOCIACIÓ DE COMERCIANTS D'ELECTRODOMÈSTICS.)

L'entrevista que era la primera presa de contacte amb l'actual equip de govern de la ciutat amb tot l'equip directiu del Consell de Gremis ha servit per presentar aquesta entitat supragremial que representa diversos sectors econòmics de màxima importància a la cuitat de Barcelona aglutinant més de 25.000 establiments repartits per tots els barris. El Consell no només defensa el comerç sinó també els serveis i les activitats vinculades al turisme.

Durant la reunió s'han abordat diversos temes problemàtics com ara la venda il·legal que afecta al conjunt dels Gremis demanant explícitament que en cap cas s'adopti una actitud permissiva per part de l'administració amb qualsevol comerç il·legal. Entres els diversos temes, s'ha abordat la diada de Sant Jordi (floristes, flequers i llibreters), la problemàtica de la càrrega i la descàrrega dels gremis afectats (mobles, electrodomèstics, vidriers i matalassers) i el tema del turisme com un dels motors més importants de la nostra ciutat. Tots els gremis presents han pogut expressar-se davant de la primera autoritat de la ciutat explicant les seves problemàtiques específiques cosa que el Consell de Gremis ha agraït a l'alcaldessa que ha pogut contestar un a un cada tema exposat.

El Consell de Gremis ha expressat el seu agraïment a l'equip representant de la ciutat per la seva predisposició a col·laborar en tot el que sigui bo pel comerç, pel turisme i pels serveis entenen que aquests són els primers interessats en que tot això funcioni el millor possible.

Tot plegat ha servit per reiterar un cop més la plena disposició del Consell de Gremis per liderar iniciatives i posar-se a disposició de l'equip de govern per contribuir a fer créixer Barcelona.

 

 © CONSELL DE GREMIS   |   Política de Privacitat