CONSELL DE GREMIS

09
NOV
El Consell de Gremis participa al BizBarcelona-Saló de l'Ocupació amb un espai dedicat als Gremis i als sectors professionals.
El Consell de Gremis està present al BIZBarcelona - Saló de l'Ocupació del 9 a l'11 de Novembre a la zona del Talent Opportunities de Fira Barcelona en un gran espai comú de gremis i col.legis per tal d'oferir informació als interessats, donant visibilitat a les seves entitats així com un networking professional dels sectors representats.

Han participat de forma presencial el Gremi d'Escoles d'Idiomes i el Gremi de Reformes d'Interior, Cuines i Banys així com l'Escola del Gremi d'Instal.ladors.

Amb l'objectiu de posar en contacte empreses i candidats de forma fàcil i segura, també s'ha creat la plataforma www.networkingprofessional.cat que aquests dies ha permès du a terme les entrevistes in situ.

Els Gremis i els agremiats han pogut publicar les ofertes de treball i també inscriure's a les ofertes.

Durant els dies del Saló es poden fer recerques online i també fer-ho presencialment a les taules d'entrevistes preparades amb aquest objectiu per a empreses i professionals.

Tots els visitants del BiZBarcelona i el Saló de l'Ocupació, tenen l'accés gratuït amb la finalitat de potenciar de forma proactiva la reactivació de l'economia des de totsl els àmbits.

 

 © CONSELL DE GREMIS   |   Política de Privacitat