CONSELL DE GREMIS

21
JUL
Joan Guillén, president dels Gremis de Catalunya per als propers 4 anys
La candidatura de l'actual president ha estat revalidada per a un segon mandat per proclamació directa.

Havent convocat eleccions al Consell de Gremis de Catalunya; Joan Guillén ha rebut el suport unànime de tots els membres que conformen l'entitat per tornar a estar al capdavant. S'ha proclamat com candidatura única en el procés electoral.

L'empresari català, també president del Gremi de Floristes, té una llarga trajectòria en el món de l'associacionisme empresarial tant en àmbit sectorial com territorial. De perfil clarament negociador marca la prioritat de posicionar els gremis en la primera línia institucional i com garantia professional. "Mes de 600 anys avalen els gremis, associacions centenàries amb un coneixement i capacitat que enforteix i han de marcar el camí professional" remarca Guillén.

En el seu discurs d'inici va destacar que "Les administracions han d'entendre que els gremis som nuclis de dinamització professional; i nosaltres que som els Gremis de Catalunya tindrem aquest compromís de potenciar-los i sobretot ser útils als gremis; agremiats/des i a la societat. En moments de reptes cal tenir identificats els puntals d'activitat professional i econòmica; i, per sort i història, a Catalunya tenim els Gremis, enfortim-los i potenciem així l'activitat professional. Tenim reptes com l'acreditació de competències professionals, potenciar els oficis en l'entorn actual, l'ocupació, representar els sectors, els serveis professionals, i l'administració ho ha d'iniciar però nosaltres ho haurem de portar a terme pel que hem d'estar des de l'inici " tancava el president dels Gremis Joan Guillén.

 

 © CONSELL DE GREMIS   |   Política de Privacitat