CONSELL DE GREMIS

09
NOV
El Consell de Gremis participa al Saló de l'Ocupació- Biz Barcelona amb un espai dedicat als Gremis i als sectors professionals.

El Consell de Gremis està present al saló de l'Ocupació - BizBarcelona els dies 9 i 10 de Novembre a la zona Descobreix les ocupacions amb més demanda, al Palau 1 de Fira Barcelona en un gran espai comú de gremis i oficis per tal d'oferir informació als interessats, donant visibilitat a les seves entitats.

Han participat de forma presencial el Gremi de Serrallers, el Gremi Empresarial d'Ascensors , el Gremi d'Instal.ladors i el Gremi de Flequers, entre altres explicant als visitants les possibilitats dels seus sectors.

També s'ha creat un espai específic d'acreditacions de competències professionals liderat pels Gremis de Catalunya amb la Generalitat per donar a conèixer la possibilitat de creació d'itineraris específics. Els gremis lideren els oficis a Catalunya i per tant juguen un paper cabdal per poder acreditar els professionals de cada sector.

D'altra banda, amb l'objectiu de posar en contacte empreses i candidats de forma fàcil i segura, també s'ha creat la plataforma www.networkingprofessional.cat que aquests dies ha permès du a terme les entrevistes in situ en un networking professional dels sectors representats.

Els Gremis i els agremiats han pogut publicar les ofertes de treball i també inscriure's a les ofertes.

Durant els dies del Saló es poden fer recerques online i també fer-ho presencialment a les taules d'entrevistes preparades amb aquest objectiu per a empreses i professionals.

 

 © CONSELL DE GREMIS   |   Política de Privacitat