CONSELL DE GREMIS

01
MAR
El Consell de Gremis i el Mobile World Congress

El Consell de Gremis col·labora des de fa anys amb el MWC i GSMA i per aquesta edició del Mobile 2023 amb l'objectiu que els gremis de Catalunya hi puguin assistir, s'han previst unes invitacions pels membres de la nostra Junta Directiva.

Amb aquests passis els representants dels difererents sectors han pogut gaudir de l'accés al Congrés i també a la Zona BEAT Barcelona (zona afeterwork disposada amb begudes i snacks en un ambient més distès dins del Mobile).

L'organització ens ha facilitat una plataforma de registre per inscriure cada interessat i ha estat una acció que ha assolit un gran èxit de participació.

D'altra banda també hem realitzat a nivell institucional i amb altres entitats del sector, una visita guiada acompanyats de la regidora de comerç Sra. Montserrat Ballarín que ens ha proposat un tour guiat per un expert.

Un any més, el Mobile World Congrés es consolida com un esdeveniment de gran valor afegit per la ciutat de Barcelona, pel nostre territori i per tota l'activitat econòmica que representa.

 

 © CONSELL DE GREMIS   |   Política de Privacitat