CONSELL DE GREMIS

16
MAR
El sector del comerç nacional reivindica el seu paper clau per a l'economia a la Jornada Comerç CEOE C4

El Consell de Gremis assisteix al tercer congrés de Comerç organitzat per la CEOE en una jornada on s'han abordat els reptes i les oportunitats del retail i el comerç electrònic. També s'ha pogut donar rellevància al comerç en femení.

Representants de les principals organitzacions i empreses del comerç a nivell nacional han analitzat la seva situació i els reptes de futur per al sector en la III Trobada Comerç C4-CEOE, celebrada a Saragossa amb el lema 'Som comerç, som país'.

A la jornada, els intervinents han reclamat a les Administracions Públiques que reconeguin i donin suport al paper fonamental del comerç en l'actual escenari de superació de la crisi, amb mesures que garanteixin la flexibilitat i competitivitat necessàries per a fer front als principals reptes que té el sector i poder continuar invertint i generant ocupació.

En aquesta línia, han animat a fer costat a les empreses, -petites, grans i autònoms-, que continuen mantenint l'ocupació i la cohesió social malgrat la situació d'incertesa econòmica existent.

Des de 2021, la C4 organitza la Trobada Comerç C4?CEOE, unes jornades que reuneixen anualment nivell nacional al comerç i als actors rellevants per al mateix amb l'objectiu d'intercanviar informació, teixir aliances institucionals i reivindicar l'essencialitat del comerç per a la societat i l'economia espanyoles. La primera edició va tenir com a destí Sevilla, sent Valladolid la segona ciutat que va acollir aquest esdeveniment al 2022 i Zaragoza al 2023. Al 2024 la ciutat que ho albergarà serà Madrid.

 

 © CONSELL DE GREMIS   |   Política de Privacitat