CONSELL DE GREMIS

04
OCT
Assistim al Congrés Nacional de la CEC 2023

La setena edició del Congrés anual de la Confederació Espanyola de Comerç (CEC), va culminar amb la determinació de continuar avançant cap a un comerç que basi les seves estratègies a conèixer les necessitats, comportament, expectatives del consumidor i que trenqui les barreres entre la botiga online i física.

L'esdeveniment va reunir gairebé 200 professionals del sector, representants d'organitzacions empresarials i figures institucionals destacades per debatre i crear aliances en els assumptes clau que marquen el futur immediat del comerç a Espanya.

La trobada va comptar amb la presència destacada del president de CEOE, Antonio Garamendi, qui va reivindicar el paper clau del sector del comerç a Espanya, no només per la seva aportació en termes econòmics sinó també pel seu valor social.

La gestió de residus i el seu impacte al sector, la digitalització i la necessitat actual d' acceleració d' implantació tecnològica, l?excessiva regulació del comerç i l?equilibri fiscal van ser, entre altres, els temes abordats al congrés.

Comerç, sector estratègic

Finalment, el fòrum va concloure amb la necessitat que hi hagi un reconeixement institucional del sector del comerç com a sector estratègic d' interès general, posant en valor els empresaris com a pedra angular de la societat civil.

El president Sr. Joan Guillén va participar a l'entrega de la 2ª edició del premis atorgats per la CEC en les seves diferetns categories.

 

 © CONSELL DE GREMIS   |   Política de Privacitat